SVADBENI MENU IV
Hladno predjelo
Dalmatinski pršut
Slavonski kulen
Dim. lax kare
Svježi sir s vrhnjem
Francuska salata
Masline, feferoni, kiseli krastavci
Juha
Goveđa ili kokošja juha s domaćim rezancima
Glavno jelo
Pečena teleća prsa, pekarski krumpir
Panirani pileći odrezak punjen sirom i šunkom, domaći njoki
Svinjski file na žaru u umaku od pršuta i kadulje
Povrće na maslacu
Izbor sezonskih salata
Kava
Svečana svadbena torta
Mix kolači na svakom stolu
Odojak i janjetina s ražnja
( pečeni krumpir, mladi luk i rajčica )
Kasno jelo
Lovački gulaš
Izbor pića
Aperitivi dobrodošlice:
Stock, Amaro, Pelinkovac, Voćne votke, Lozovača, Travarica
Voda:
Mineralna voda Jamnica 1L, negazirana voda Jana 0.75L
Sokovi:
Coca-Cola, Fanta, Juice, sok od jabuke
Vino bijelo:
Graševina 1L
Vino crno:
Vranac 1L
Pivo:
Ožujsko 0.5, Karlovačko 0.5, Pan 0.5, Radler 0.5, Bezalkoholno pivo Rally 0.5